hu en fr de fi

Bejelentkező űrlapHírlevél feliratkozás
Böngészők

chromeexplorerfirefoxopera

 

Megosztás

facebook iwiwlogo rss

Utolsó módosítás
2015 01. 09. 11:36
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Honlap Hírek archívum
Jó nyár - jó könyv PDF Nyomtat Email

fotplyzatNincs nyaralás jó könyv nélkül!

Nyári fotópályázat a bakonybéli községi könyvtár szervezésében: olyan képeket várnak, amelyek témája a vakáció és az olvasás.

Beküldési határidő: 2014. augusztus 20.

Cím: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

 

Pályázni jpg. formátumú, a könyvtár e-mail címére küldött fényképpel vagy fényképekkel lehet, amelyek témája a nyári vakáció és a könyvek.
A kritériumoknak megfelelő munkákat a könyvtár Facebook oldalán (Könyvtár Bakonybél) tesszük közzé. A közönségszavazatokat a Facebookon a tetszik gomb megnyomásával lehet leadni. Ehhez a könyvtár oldalát nem szükséges jelölni. A legtöbb szavazatot megszerző alkotás lesz a közönség díjazottja. A másik győztes pályaművet háromtagú zsűri pontozással választja ki a beküldött alkotások közül 2014. augusztus 21. és 31. között.
Az eredményhirdetés 2014. szeptember 1-jén, elektronikusan történik. Eredményhirdetés módja: a díjazott pályaműveket, azok címét és beküldőjük nevét a konyvtarbakonybel.blogspot.hu weboldalon és a könyvtár Facebook oldalán hirdetjük ki. A díjazottakkal e-mailben vesszük fel a kapcsolatot.
A fényképek beküldésének határideje: 2014. augusztus 20.
A két nyertes a Könyvmolyképző Kiadó webshopjának kínálatából választhat egy-egy könyvet a kapcsolatfelvételt követő 30 napon belül.
Részt venni kizárólag saját készítésű fényképekkel lehet. A képek jogtisztaságáért a beküldő felel. A pályázó felel továbbá azért, hogy a képen szereplő személy a kép beküldéséhez hozzájárulását adja. A beküldött fotókat a könyvtár a későbbiekben olvasásnépszerűsítő programjai során felhasználhatja, weboldalain illetve az elektronikus és a nyomtatott médiában közzéteheti.

Bővebb információ:  Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , Palotás Dóra könyvtáros: 30/48 777 68